Har du en hund? Har noen du kjenner har en hund? Er du bare interessert i å lære mer om hunder fordi du ønsker å få en? Uansett hva tilfellet kan være, er det noen ting du må vite om hunder. Ta det neden rådet i betraktning hvis du har alle slag av begrave inne hundene.

Aldri tillate din hunden å bli alene med liten barn, uansett hvordan mange du tillit hans temperament. Mange lite barn ha blitt angriper av slekt hundene hvem ha ellers aldri bevist en tendensen i retning vold. Sovende hunder kan bli vekket av en pjokk og reagere negativt eller noen andre krenkelser er begått mot dyret som setter ham av.

Oppbevare neglene opp på din hunden trimming. Hvis de starte Curling under, din hunden kanskje erfaring en masse smerte. Finner noe fint avklipt du kanne bruk å trimme din hundene ‘ nagle du selv. Hvis du ikke føler deg komfortabel trimming dem selv, kan en pleie gjøre det for lite penger.

Utleie din hunden vite hvem er mesteren! Hvis ikke ellers, en hunden ville ifølge sin natur anta det han er lederen av pakken-en gang denne er blitt etablerte det er en helt vanskelig å overtale seg ellers! Når disiplinere din hunden, være bedrift inne klang, bortsett fra sinnsro. Aldri straffe en hund på en fysisk måte, da dette vil føre til livslang mistillit. Også, når han oppfører seg, husk å prise ham!

Hold hunden varm om vinteren med det siste innen hundemote og tilbehør. Du tror kanskje det bare er for show, men hunder trenger beskyttelse mot elementene også! Å holde hundens poteputer tørre er avgjørende for helsen deres i subfrysende vær, så invester i semsket skinn eller skinnsko og plukk ham opp en frakk mens du er i gang. Lag dem i stedet hvis du er kreativ!

Børst hunden ofte, selv om han har kort hår. Det er bra for hans frakk og hud og kan varsle deg om mulige problemer som lopper, tics og eksem. Hunden vil også nyte oppmerksomheten og børste ham regelmessig vil holde mer av pelsen fra å fly rundt i huset og landing på møbler og tepper.

Hold hundens tenner rene og sunne med regelmessig børsting. De fleste hjørnetenner har ikke noe imot at du pusser tennene, forutsatt at du introduserer dem til prosessen sakte og forsiktig. Bruk en spesialdesignet hundebørste, sammen med andre produkter laget bare for ham. Husk å gi ham leker og kjeks som også vil rengjøre og beskytte tennene.

Respekter kjæledyret ditt. Når ut opp på en gå, ikke Force din hunden å påvirke hverandre gjensidig med andre mennesker eller dyrene hvis han ønsker ikke å. Det er en grunn til at hunden kanskje ikke ønsker å komme for nær, og det er viktig at du lytter til ham. Hvis du prøve og lage seg påvirke hverandre gjensidig, din hunden kanskje begynne å gjerning ut over tid.

Nå du kanne sannsynligvis se til å tar bekymre av en hunden isnt ‘ går å bli også hard. Du vil sannsynligvis bli utålmodig til tider, men bare husk hva du har lest her, og du bør være i orden. Hundene er meget stor pets idet lang idet du spandere seg frisk, så bruk denne gjenstand å hjelpe du å gjøre det.