Når du har en hund, har du en bestevenn. Millioner av hundeeiere over hele verden vet at dette er sant. Du har imidlertid som oppgave å ta vare på en hund hvis du velger å ta med en inn i hjemmet ditt. Det er derfor du må ha noen tips om hvordan du best kan gjøre dette. Fortsett å lese for noen gode hundetips.

Fordi hunder ikke kan snakke med deg, er det viktig å lære sine ikke-verbale signaler. For eksempel, hvis hunden din nøler, er det ikke en god ide å tvinge ham til å nærme seg en person eller et annet dyr. Dette kan føre til en bit til en annen hund eller til og med til en person. Se etter ikke-verbale signaler og følg det hunden forteller deg.

Hvis valpen eller hunden din stadig tygger på møblene dine, kan du investere i noen tyggeleker. Spred dem rundt gulvet, spesielt rundt bena på sofaen og endebordene. Vær begeistret for tilbudene dine om å leke med chewies med hunden din for å oppmuntre til hyppig bruk. Dette burde til slutt avskrekke ham fra å chomping møblene dine.

Positiv forsterkning er svært viktig i å trene hunden din. Han må forstå at dette er det rette å gjøre. Hunden din vil raskt forstå at ros er knyttet til en bestemt handling.

Utleie din hunden chew noe rawhide snarere enn kjøtt ben. Real bein kan bryte seg inn i biter som deretter kan bli farlig på grunn av hvor skarpe og små de kan være. Rawhide er helt frisk og forbedrer tennene, og derfor er å foretrekke fremfor dyre bein.

Det er veldig vanlig at gjenstander setter seg fast i putene på hundens poter. Sjekk dem regelmessig for å sikre at ingenting er der inne. Hvis du ser noe, vær veldig forsiktig med å ta det ut, eller det kan bli sittende enda dypere. Det er lurt å bruke pinsett til dette.

Tidligere du har din hunden utstyrt med en microchip, vær sikker og sjekk databasen av selskapet det vill lager hans beskjed. Ikke alle av seg er skapt likeverdig og du vil gjerne vite det youll ‘ bli en rask svaret hvis din hunden er bortkommet. Kikke etter en stor data bank det kopler å le og vets like ved du.

Få en hund på et innfall er sjelden en god idé. Du må sørge for at du har råd til å mate en hund og dekke medisinske utgifter før du får et kjæledyr. Forskning annerledes arter å regne ut hvilke hunden ville være best til deres slekt, din Lifestyle og nummeret av din hjem.

Prøv å gi hunden din mange muligheter til å sosialisere seg. Ta ham med på turer til parken eller stranden hvor han vil være rundt mennesker og andre hunder. Oppmuntre hans interaksjoner med andre og pris ham for gode manerer. Han vil være mye mer komfortabel i alle omgivelser og generelt lykkeligere også.

Ikke bare har du en venn når du har en hund, du har også et ansvar. Det er viktig at du gjør ditt beste for å sikre at hunden din er godt matet, sunn og glad. Du må sørge for at du bruker tipsene her for å hjelpe deg slik at du og hunden din begge får et godt liv.

Vet Om Hjørnetenner