Du elsker hunden din i verdens ende. Han elsker deg rett opp til månen. Den kjærligheten er uerstattelig, noe som betyr at du må sørge for at hunden din er lykkelig og sunn hver dag i året. Denne artikkelen har massevis av gode råd for deg, så fortsett til slutten.

Pass på å holde hunden kjølig mens du reiser i løpet av sommeren med bil. Selv med din luften-forfatning opp på, hunden kanskje bli over-oppvarmet inne hans pet bærer. En enkel og rimelig mottiltak er frysing noen gallon mugger med vann og plassere dem i nærheten av ham hvor han kan krølle opp og avkjøles.

Hvis din unge hund tenner og gnager på alt, kjøp ham et morsomt tyggeleketøy og hold den i kjøleskapet. Ikke bare gir dette ham et godt alternativ til møblene dine, men kulden vil bidra til å få tannkjøttet til å føle seg bedre. De fleste yngre hunder gnager ut av nødvendighet, ikke dårlige manerer.

Det er viktig å pusse hundens tenner, men det er ikke lett. Hvis hunden din motstår, en gang om dagen bare løfte leppene og bruke fingeren til å gni tennene lett. Gjør det raskt først, og begynn deretter å trekke ut tiden du bruker på å utføre denne handlingen. Dette vil hjelpe dem å få bruk til prosessen. Etter det kan du begynne å bruke en faktisk børste og tannkrem.

Visste det grunnleggende om kjæledyr førstehjelp hvis du har en hund i familien din. Å kunne reagere raskt i en nødssituasjon, for eksempel at bæsjen din blir bitt av en slange, kan bety forskjellen mellom liv og død. Les en god bok om emnet eller be veterinæren om å orientere deg om det grunnleggende.

Noen hunder er mer sannsynlig å ha visse helseproblemer, så du trenger å vite hva som forventes for hunden din. Forske på hundens rase og ta skritt for å sikre at han ikke får noen infeksjoner eller sykdommer. Sørg for å spørre veterinæren om det er noe du kan gjøre for å unngå helseproblemer som kjører i rasen.

Hvis du skal være borte fra hunden din i en kort periode, kan det være lurt å investere i en hundekasse. En kasse til hunden din vil gi den et trygt og sikkert område å gå inn i når du ikke kan se den på en stund.

Nå som du har nådd slutten av denne artikkelen, har du lært noe nytt? I så fall, hvordan vil du begynne å bruke den i hverdagen din? Den viktigste delen av læringen er å bruke din nye kunnskap, så ta deg tid til å implementere dette rådet og nyt fordelene du mottar.